Beauty

Descoperă de tip de #CityGirl esti ❤️

 Bună iepurașii mei ❤

Ce faceţi voi?

 De curând Elmiplant a lansat o nouă gamă de produse #DETOX care vă ajută să vă mențineți tenul curat și fără imperfecțiuni. Mai exact o gamă pentru detoxifierea și reîntinerirea tenului afectat. Având în vedere că trăim într-o țară plină de poluare,mult praf ,străzi aglomerate,mijloace de trasport etc. toate la rândul lor fac parte din stilul nostru de viață zilnic dar din păcate tenul nostru are de suferit fără să ne dăm seama. Așa că cei de la Elmiplant s-au gândit să vină în ajutorul nostru cu 4 produse ideale pentru a ne ține tenul sub control indiferent de situație.

De asemenea Elmiplant a venit și un joc pentru voi, să descoperiți ce fel de #CityGirl sunteți voi ❤

Party Diva, Romantic City Girl, The Girl Next Door sau Queen of The City?

Viața în oraș are un farmec aparte și nu te-ai putea imagina locuind nicăieri altundeva! Te bucuri de fiecare clipă, de energia care plutește în aer, de toate lucrurile noi pe care le descoperi la fiecare pas. elmiplant DETOX îți dezvăluie ce tipologie de City Girl ești, te trimite în vacanță și îți protejează pielea de factorii nocivi din mediu ai traiului urban, pentru ca tu să te bucuri în orice moment de un ten curat, proaspăt și radiant!

 

Romantic City Girl

Ești romantica orașului! Pasionată de frumos, de tot ce înseamnă artă, culoare și plimbări în locuri de poveste, orașul reprezintă zilnic sursa ta de inspirație. Pentru a-ți păstra mereu prospețimea și a te bucura de un ten sănătos și luminos, elmiplant a creat gama DETOX, special pentru o #CityGirl autentică. Particulele microscopice de fum și praf sunt o amenințare zilnică pentru pielea ta, însă noua gamă elmiplant DETOX cu cărbune 100% natural curăță tenul în profunzime și creează un scut de protecție împotriva agresiunilor din mediu, prevenind stresul oxidativ la nivel celular. Astfel, te poți bucura în voie de tot ceea ce îți face plăcere în orașul tău preferat, fără a îți face griji de efectele negative asupra tenului tău.

 

The Girl Next Door

Nimănui nu îi place să se rătăcească mai mult pe străzile orașului decât ție, #CityGirl! Încerci mereu lucruri noi și te bucuri cu adevărat de o priveliște superbă dintr-un loc știut numai de tine. Tenul tău are nevoie de un aliat de încredere în drumul spre visurile tale, iar elmiplant DETOX s-a adaptat perfect nevoilor lui. Ingredientul cheie, cărbunele activ 100% natural, atrage impuritățile ca un magnet, oferindu-i pielii tale o binemeritată cură de detoxifiere la fiecare demachiere.

Crema de zi și crema de noapte elmiplant DETOX  ajută la diminuarea liniilor fine și previn formarea ridurilor. În plus, crema de zi elmiplant DETOX conține SPF 15, care te protejează împotriva radiațiilor solare.

 

Queen of The City

Traficul și aglomerația nu te sperie, ba mai mult, sunt sursele tale de energie! Adori freamătul nestins al orașului, goana prin micile magazine și atragi mereu privirile cu ținutele tale stylish. Ești regina orașului! Iar la fel ca orice regină care se respectă, ritualul tău de îngrijire trebuie să conțină produse care îți păstrează frumusețea naturală. elmiplant a creat gama DETOX special pentru tine, cea care iubești orașul! Gelul de curățare și loțiunea micelară elmiplant DETOX curăță delicat porii, în timp ce crema de zi și crema de noapte elmiplant DETOX oferă pielii o hidratare optimă și o protejează de poluare și de factorii agresivi din mediu.

 

Party Diva

Ești sufletul petrecerilor și al evenimentelor fancy din oraș, o adevărată Party Diva! Ești cea mai potrivită persoană care să recomande un ring de dans și locul în care se bea cel mai bun cocktail, plină de energie la orice oră! După o seară de distracție, tenul tău va arăta proaspăt și luminos și a doua zi cu elmiplant DETOX.  Noua gamă îți energizează pielea și îi redă strălucirea naturală, pentru ca tu să întâmpini orașul zilnic cu un ten perfect! Tenul tău este curat, hidratat și revitalizat!

Revitalizează frumusețea naturală și trăiește energia orașului cu elmiplant DETOX!

Sunt sigură că fiecare dintre voi vă regăsiți într-una din tipologiile de mai sus dar pentru a vă putea descoperi accesați link-ul și răspundeți la întrebări:

https://citygirl.elmiplant.com/

 Și nu vă faceți griji orice tipologie ați fi, gama Elmiplant #DETOX este ideală pentru fiecare dintre voi ❤

WhatsApp Image 2019-05-03 at 13.14.40 (1)
https://citygirl.elmiplant.com/

 

Noua gamă Elmipant #DETOX conține 4 produse, două de curățare și îngrijire și 2 de hidratare atât pe timp de zi cât și noaptea.

WhatsApp Image 2019-05-03 at 13.15.04 (2)
http://elmiplant.com/ingrijire-ten/curatare-ten/lotiune-micelara-detoc-cu-carbune-400ml

Primul produs este Apa micelara care conține 94% ingrediente de origine naturale, îndepărtează eficient impuritățile ca un magnet lăsând tenul catifelat și strălucitor. 

 Conține 100% cărbune natural ce ajută la curățarea, detoxifierea și reîntinerirea tenului. Eu o folosesc zilnic atât dimineața cât și seară chiar dacă nu mi-am pus makeup pe ten în acea zi.

Este destinată persoanelor cu tenul normal/gras dar o pot folosi și cele cu tenul mixt. Are un preț foarte accesibil mai exact este până în 20 lei și vă ajunge pe puțin 2-3 luni.

WhatsApp Image 2019-05-03 at 13.15.04 (1)
http://elmiplant.com/ingrijire-ten/curatare-ten/gel-pentru-curatare-detox-150ml

 Al doilea produs de curățare este Gelul #Detox pe care eu pur și simplu îl ador. Este la fel îmbogățit cu 100% cărbune natural, detoxifică și întinerește pielea de la primele utilizări.

 Miroase foarte bine și răcoritor pot să spun, se aplică pe pielea umedă, aplicați o cantitate mică în palme și masați prin mișcări circulare, apoi clătiți cu apa călduță.

 Îl găsiți în orice supermarket/hipermarket/drogherie în format de 150 ml și costă până în în 15 lei.

 Eu îl folosesc  doar seara după ce vin din oraș/serviciu/sală și mă împac foarte bine cu el, tenul meu rămâne perfect curat și hidratat.

P.S. Îl folosesc și după ce mă demachiez cu apă micelara ca să elimin și ultimile urme de makeup  de pe ten ❤

Trecem și la produsele de hidratare din această gamă adică crema de zi și crema de seară pentru toate tipurile de ten.

Beneficiile acestor creme:

  • Anti-îmbătrânire
  • Reducerea sebumului
  • Revitalizante
  • Hidratante
  • Anti-rid
  • Energizante

Nu conțin coloranți artificial sau parabeni. Are protecție solară 15 SPF, Infraroșu și Lumină Vizibilă (UVB+UVA+ IR+VL) ce asigura  protecția împotrivă radiațiilor solare.

Este antioxidantă și anti-poluare adică reface luminozitatea tenului,previne stresul exidativ la nivel celular și acționează că un scut împotriva factorilor poluanți.

Le găsiti în varianta de 50 ml și costă 19 lei. Atat crema de zi cât și crema de seară au aceleași beneficii doar că cea de noapte este puțin mai densă dar asta nu te dezavantajează cu nimic deoarece nu îți lasă tenul gras sau uleios.

Trebuie să știți că tenul se hidratează mult mai bine noaptea decât ziua deoarece nu este expus razelor solare,poluare etc. de aceea eu seară aplic o cantitate mai mare pe ten pentru o hidratare completă.

Cremele se aplică pe tenul curat proaspăt spălat, prin mișcări circulare până intră în piele.

WhatsApp Image 2019-05-03 at 13.14.41Eu de când am descoperit această gamă nu mă mai dezlipesc de ea, știi de ce?

Pentru că tenul meu acum este mult mai curat,luminos și catifelat. Recomand cu drag întreagă gamă de produse Elmiplant #DETOX.  

Voi ați încercat această gamă?

received_3774378263975405159118039768924734.png

Lasă un comentariu